ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφοδρή επίθεση της ΝΔ κατά τις Κυβέρνησης

15:25 - 13 Απρ 2011 | Πολιτική
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της Κυβέρνησης, για μία ακόμη φορά η ΝΔ, κατηγορώντας την πως σε ελάχιστο χρόνο έσπασε όλα τα αρνητικά ρεκόρ, γεγονός που την καθιστά παγκόσμιο αρνητικό πρότυπο αναξιοπιστίας, υποκρισίας και αναποτελεσματικότητας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τα όσα ανέφερε ο κ. Παπακωσταντίνου δήλωσε πως η κυβέρνηση μεταθέτοντας τις αποφάσεις της και αναβάλλοντας ι την ψήφιση των νέων μέτρων για τις αρχές Ιουνίου, δεν αναθεωρεί, απλώς αναβάλλει τα επώδυνα.

Ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε το πάγιο κατηγορητήριο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι η Κυβέρνηση Δεν δανείστηκε φθηνά όταν μπορούσε, δεν πήρε μέτρα όταν έπρεπε αφού διατυμπάνιζε ότι λεφτά υπάρχουν, σταμάτησε τις αποκρατικοποιήσεις που είχε δρομολογήσει η Νέα Δημοκρατία, προχώρησε με ταχύτητα φωτός στην αύξηση των φόρων και στην μείωση  μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, αλλά με ρυθμούς χελώνας σε ό,τι αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές και άφησε να περάσουν 18 μήνες για να υποβάλει προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένα μεγάλο έργο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.