ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρά επεισόδια εναντίον Λοβέρδου στους Α. Αναργύρους

20:32 - 14 Απρ 2011 | Πολιτική
Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων. Μια ομάδα 15 ατόμων πετώντας αυγά συνεπλάκη με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα να υποστούν διάσειση, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Πελέκας και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σημειώθηκαν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου , μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.
Τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέδωσαν τα επεισόδια σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας. Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.