ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλύπτει πλήρως τον Πάγκαλο ο Πεταλωτής

16:05 - 19 Απρ 2011 | Πολιτική
(upd) Διέψευσε ξανά τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στο έργο της, χωρίς να παρασύρεται από καθημερινές ή και ωριαίες κινδυνολογίες περί δήθεν αναδιάρθρωσης και περί δήθεν ειλημμένων αποφάσεων.

Σχετικά με το θέμα του κ. Πάγκαλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ο κ. Πεταλωτής παρέπεμψε στην ανακοίνωση του κ. Πάγκαλου, στην οποία δηλώνει ότι δεν έδωσε πουθενά συνέντευξη, δεν έκανε πουθενά δηλώσεις "και φυσικά αυτή είναι η θέση που συμμερίζεται και η κυβέρνηση." τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 
Παράλληλα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία των βάσεων για την Ελλάδα του μέλλοντος.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο "Οδικός Χάρτης" αποτελεί το κεντρικό, μακρόπνοο και πλήρες "εργαλείο" για την υλοποίηση της προσπάθειας αυτής. Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Επιτρόπου Ό. Ρεν, με τις οποίες "άφησε ανοιχτό παράθυρο για αλλαγή των όρων του μνημονίου", ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι "δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια απόφαση".
Αντίθετα, είπε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε και με τις αποφάσεις της 11ης Μαρτίου και της 25ης Μαρτίου βελτίωσε τους όρους της συμφωνίας για το μνημόνιο και συμπλήρωσε ότι δεν την αφορούν "όλα τα άλλα σενάρια, θετικά ή αρνητικά, που ακούγονται".
Για το εάν ισχύει, ότι Έλληνας υπουργός μίλησε σε γερμανική εφημερίδα και τάχθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι "συνεντεύξεις από "ανώνυμο Έλληνα υπουργό" ή δηλώσεις που πλανώνται στον αέρα ή σενάρια καταστροφολογικά. εμείς τα απορρίπτουμε" και ότι "δεν μας αφορούν οι φήμες περί ανωνύμου υπουργού που είπε 'αυτά και τα άλλα'".
Χαρακτήρισε "θετικό" τον απολογισμό της κυβέρνησης έως σήμερα, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές και να βελτιωθεί η καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Ακόμη, δήλωσε ότι οι κοινωνικές παροχές δεν καταργούνται, αλλά γίνονται πιο στοχευμένες, ώστε να κατευθύνονται στους πολίτες που έχουν περισσότερη ανάγκη από κάποιους άλλους.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:19 - 19 Απρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.