ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία στην Κρήτη ετοιμάζει ο Σαμαράς

12:20 - 21 Απρ 2011 | Πολιτική
Στην Κρήτη ετοιμάζεται να περιοδεύσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στα μέσα Μαϊου και σε κάθε περίπτωση, μετά την παρουσίαση του επικαιροποιημένου οικονομικού προγράμματος του κόμματος, το Ζάππειο ΙΙ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί μάλλον στις 9 του επόμενου μήνα.

Η επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Κρήτη, η οποία θεωρείται προπύργιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά στο οποίο ισχυρή εκλογική δύναμη έχει και η κυρία Μπακογιάννη, έχει για τη Ν.Δ. συμβολική σημασία.
Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, πυκνώνουν στο νησί οι επισκέψεις στελεχών του κόμματος από όλους τους τομείς ευθύνης, όπως ήταν πρόσφατα του εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Ι. Μιχελάκη και του τομεάρχη Εργασίας κ. Ν. Νικολόπουλου.
Στην προσπάθεια δημιουργίας καλύτερου κλίματος, εντάσσεται και η επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή για την Κρήτη, η οποία θα συζητηθεί αμέσως μετά το Πάσχα και πριν την επίσκεψη του κ. Σαμαρά. Η επερώτηση με θέμα απαξίωση της Κρήτης από τη σημερινή κυβέρνηση, υπογράφεται από όλους τους Κρητικούς βουλευτές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.