ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Αδειάζει" Αλογοσκούφη ο Μιχελάκης- "Καταστροφική η απογραφή"

15:03 - 21 Απρ 2011 | Πολιτική
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Ι. Μιχελάκης, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο τα πεπραγμένα του πρώην υπουργού οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη, ιδίως ως προς το θέμα της απογραφής.

Ο κ. Μιχελάκης σύγκρινε τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη, με την απογραφή του κ. Αλογοσκούφη, υποστηρίζοντας ότι ήταν καταστροφικά και τα δύο για το κύρος της χώρας. «Όσο εγκληματικό είναι αυτό που κάνει ο Πάγκαλος τώρα, αλλά και οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, δυσφημώντας τη χώρα στο εξωτερικό, άλλο τόσο καταστροφικό ήταν και η απογραφή Αλογοσκούφη…» τόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό o κ. Μιχελάκης. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. σημείωσε με έμφαση, ότι καταστροφική ήταν και η απογραφή του κ. Αλογοσκούφη.

Ο κ. Μιχελάκης υπερασπίστηκε την πολιτική των κυβερνήσεων του κ. Κ. Καραμανλή, παραδέχτηκε όμως –όπως έχει κάνει και ο κ. Αντ. Σαμαράς- λάθη και παραλείψεις.

 


Η αντίδραση ήταν άμεση από το περιβάλλον του κ. Αλογοσκούφη. Συνεργάτες του πρώην τσάρου της οικονομίας απάντησαν πως η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά των «καραμανλικών» δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο. Όμως, πολλοί «καραμανλικοί» βουλευτές έλεγαν ότι η απογραφή, ήταν κεντρική θέση της Ν.Δ. και προέβλεπαν ότι θα ξεκινήσει μια συζήτηση, η οποία δεν οδηγεί πουθενά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καρφιά του κ. Μιχελάκη κατά του κ. Αλογοσκούφη, βρίσκουν σύμφωνη όχι μόνο την νυν ηγεσία της ΝΔ, αλλά και την καραμανλική πτέρυγα, που έχει ενοχληθεί από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού. Θυμίζουμε ότι στις δηλώσεις του ο κ. Αλογοσκούφης επέρριπτε ευθύνες στον Κ. Καραμανλή για την μη έγκαιρη λήψη μέτρων σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.


Τελευταία τροποποίηση στις 15:08 - 21 Απρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.