ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοκρατική Συμμαχία: "Πληρώνουμε τις παλινωδίες της κυβέρνησης και το λαϊκισμό της αντιπολίτευσης"

14:22 - 26 Απρ 2011 | Πολιτική
Στις ανακοινώσεις της Eurostat, που αυξάνουν το έλλειμμα του 2010 και το δημόσιο χρέος, αποτυπώνεται το κόστος για τον ελληνικό λαό των παλινωδιών και των καθυστερήσεων της κυβέρνησης, όσο και της ανυπακοής και του λαϊκισμού της αντιπολίτευσης, εκτιμά η Δημοκρατική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Δη.Συ. κ. Οικονόμου, η ανικανότητα της κυβέρνησης να ανοίξει ουσιαστικά τα κλειστά επαγγέλματα, να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή και τη λευκή απεργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και να μειώσει δραστικά τις δαπάνες εξυπηρέτησης των συντεχνιών και του σπάταλου κράτους, προσδίδει καταστροφικές διαστάσεις στην κρίση.
Παράλληλα, εξέφρασε την αντίρρηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην υιοθέτηση νέων φόρων και οριζόντιων περικοπών "επί δικαίων και αδίκων", όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
"Η ανάγκη του να συμφωνηθεί και να ψηφιστεί ένα σχέδιο σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, από διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών δεν συνιστά για κόμματα και πολιτικούς απλώς μονόδρομο, αλλά ύψιστη εθνική ευθύνη» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Δη. Συ.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:24 - 26 Απρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.