ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπανδρέου: "Δεν πάω σε εκλογές"

11:15 - 28 Απρ 2011 | Πολιτική
Δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών, διαβεβαίωνε όσους συνεργάτες του έθεταν το συγκεκριμένο θέμα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου θέμα αυτό, ζητώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, να «κλείσει» το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο εντός της προθεσμίας που έθεσε η τρόικα.

Η κυβέρνηση, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τρία μεγάλα θέματα -την υλοποίηση του μνημονίου, την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου πλαισίου για το 2012 - 2013 και το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων- βιάζεται να κλείσει τις εκρεμμότητες της εν όψει της έλευσης της τρόικα την επόμενη εβδομάδα.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου είχε συνομιλίες με στενούς συνεργάτες του, που του μετέφεραν την αγωνία που υπάρχει στην κυβερνητική παράταξη για τις αντοχές της κυβέρνησης απέναντι στις νέες πιέσεις των αγορών αλλά και την εντεινόμενη κοινωνική δυσαρέσκεια.
Το Μέγαρο Μαξίμου τονίζει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση και όλες οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση θα υλοποιηθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων γιατί . Το μήνυμα αυτό ενδεχομένως να στείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.