ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντόρα Μπακογιάννη: "Η υπόθεση των υποβρυχίων θα οδηγηθεί σε συγκάλυψη"

13:50 - 02 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Η υπόθεση των υποβρυχίων θα οδηγηθεί σε μία ακόμα συγκάλυψη, εκτιμά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

"Ο ελληνικός λαός δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ πλέον, αν κάθε φορά που προκύπτει το οποιαδήποτε στοιχείο -και εδώ πέρα μιλάμε για ένα σκαστό και μεγάλο σκάνδαλο- ο πολιτικός κόσμος της χώρας χρησιμοποιώντας νομικά πατήματα οδηγηθεί σε ουσιαστική συγκάλυψη", τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real fm.
Η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι το περιεχόμενο της προανακριτικής επιτροπής ενέχει τον βάσιμο κίνδυνο να πάρει από τη δικαιοσύνη το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος και θεωρητικώς να ασχοληθεί η προανακριτική επιτροπή. Έτσι και αυτό που είναι το μόνο μη παραγεγραμμένο αδίκημα να κινδυνέψει να μην εξεταστεί. Το δεύτερο είναι ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στις προτάσεις του μιλάει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι πρότεινε να συσταθεί και εξεταστική επιτροπή με πρωτοβουλία της Ν.Δ. και έτσι θα είχαμε μια προανακριτική για τον κ. Τσοχατζόπουλο και μία εξεταστική. "Είναι τελείως διαφορετική η αρμοδιότητα της εξεταστικής επιτροπής και τελείως διαφορετικές οι αρμοδιότητες μιας επιτροπής, η οποία γίνεται για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο", δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.