ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν.Δ.: "Διαλυμένο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"

14:29 - 02 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των κρουσμάτων βίας, αλλά και την εικόνα της ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε λόγο για "κρούσματα βίας που αυξάνονται δραματικά" και την "εγκληματικότητα" που, όπως τόνισε, "βρίσκεται σε έξαρση σε αστικά κέντρα και περιφέρεια", επιρρίπτοντας τις ευθύνες στο "διαλυμένο", όπως το χαρακτήρισε "υπουργείο Προστασίας του Πολίτη".

"Η εικόνα αποσύνθεσης, η απουσία συγκροτημένου σχεδίου και ο άκρατος κομματισμός, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας", τόνισε ο κ. Μιχελάκης.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. προέβη σε καταδίκη της βίας "από όπου και αν προέρχεται, όπου και αν εκδηλώνεται όποια αιτία και αν έχει, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται", με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μιχελάκης ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και αρμόδιος τομεάρχης Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να συζητήσουν για το γενικότερο πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την υπογραφή του Μνημονίου, ο κ. Μιχελάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως συνεχίζει να επιλέγει "αδιέξοδες πολιτικές". Ταυτόχρονα, επισήμανε πως "ένα χρόνο μετά οι θέσεις που ανέπτυσσε από την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ δικαιώνονται στο ακέραιο".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.