ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντόρα Μπακογιάννη: "Επενδύει στην χρεωκοπία της χώρας ο Σαμαράς"

13:30 - 03 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη για τη στάση που τηρεί, λέγοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς κινείται με οπορτουνισμό και επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας. Παράλληλα, ζήτησε εθνική συνεννόηση, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης.

Η ίδια επεσήμανε ότι το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και δεν λέει να αλλάξει.
"Ο λαός θα επιβάλλει λύσεις ή συμμαχίες. Δεν βλέπω άλλο φως. Πάμε γα έναν αργό θάνατο" ανέφερε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι η συνεννόηση δεν πρέπει να γίνει με την Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων και αναφέρθηκε σε αντίστοιχες κινήσεις που έχουν γίνει στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία και στην Ισπανία.
Σε άλλο σημείο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπεραμύνθηκε της επιλογής της να ψηφίσει πριν ένα χρόνο το μνημόνιο, λέγοντας ότι ήταν μια πράξη ευθύνης και θάρρους, αλλά έσπευσε να επικρίνει δριμύτατα και την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επί οκτώ μήνες καθυστερεί σημαντικά στη λήψη των αποφάσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.