ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρατζαφέρης: "Δεν ασχολούμαι με τον κύριο" δηλώνει για Μεϊμαράκη

16:48 - 03 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Την λύπη του για το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του Γ. Μεϊμαράκη και του Ι.Κοραντή εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ζητώντας από τον αρχηγό της Ν.Δ. να επιληφθεί του θέματος.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε συγκεκριμένα:

"Με τον εν λόγω κύριο, εγώ δεν θα ασχοληθώ. Είναι θέμα αν θα ασχοληθεί ο αρχηγός του. Εγώ ασχολούμαι με τους δικούς μου βουλευτές."

Παράλληλα, ζήτησε την άμεση προκήρυξη εκλογών, εκτιμώντας ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει πλέον διανύσει τον βίο της. "Πρέπει να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου των εκλογών. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει καταθέσει προτάσεις. Προτάσεις ρεαλιστικές και άμεσες για να βγει η χώρα από την κρίση."

Για το ενδεχόμενο επίτευξης εθνικής συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο ίδιος είπε ότι χρειάζεται μια διαφορετική κυβερνητική δομή, την οποία δεν μπορεί να προσφέρει ο Γ.Παπανδρέου.

Σχολιάζοντας στις προτάσεις που διατυπώθηκαν από τον Κ.Μητσοτάκη, αναφορικά με την ανάγκη επανασύστασης του υπουργείου Οικονομικών και της ανάθεσής του είτε στον Γ.Φλωρίδη, είτε στον Αλ.Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:

«Είναι πρόσωπα τα οποία έχουν ξανακουστεί. Τα έχω χρησιμοποιήσει εδώ και ένα χρόνο. Αυτό όμως που μου προξενεί εντύπωση είναι ότι σήμερα είχαμε τρεις διαφορετικές δηλώσεις των τριών μελών της οικογένειας Μητσοτάκη. Άλλα είπε ο επίτιμος, άλλα είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, και άλλα είπε ο Βουλευτής της ΝΔ."

Τέλος, αναφορικά με την Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ προς τους υπουργούς Οικονομικών, Πολιτισμού και Δικαιοσύνης, με τα ποσοστά επιστροφών σε διαφημιστικές εταιρείες και χειραγώγηση ΜΜΕ από διαφημιστές, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επεσήμανε: "Ακούγονται πολλά και σοβαρά πράγματα από διάφορα κανάλια, για τον ρόλο των 'μεγαλο-διαφημιστών' και την εξάρτηση κάποιων Μέσων από αυτούς. Νομίζω ότι αυτό αποτελεί νόθευση της Δημοκρατίας, και της ελεύθερης διάδοσης των ιδεών. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει θέση."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.