ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για τις δηλώσεις Καμμένου εναντίον του πρωθυπουργού

17:05 - 05 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Νέα σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, έπειτα από τις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Καμμένου, με τις οποίες είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου "έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων."

Να αποδοκιμάσει τις "αισχρές" δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Με αφορμή ερώτηση για το είδος της σάτιρας από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία προβλήθηκαν αποσπάσματα δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Σύρος Καν, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι η κυβέρνηση δε ασχολείται με εκπομπές σάτιρας. Επίσης, κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι "με ξεδιάντροπο τρόπο βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Αν κάλυψαν τα θαυμάσια 'γαλλικά' του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή, να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου."
Ο κ. Πεταλωτής επιτέθηκε στη ΝΔ και για τη νέα θέση που εξέφρασε σχετικά με την καθιέρωση του 40ωρου στο Δημόσιο, λέγοντας ότι "είναι μπερδεμένη και εγκλωβισμένη στο κυβερνητικό της παρελθόν και πορεύεται χωρίς μπούσουλα και άποψη."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.