ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέχεια από ραδιοφώνου στην κόντρα Μεϊμαράκη- Κοραντή

18:38 - 05 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Σε πολιτική βεντέτα τείνει να εξελιχθεί η αντιπαράθεσή των Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Ιωάννη Κοραντή, η οποία συνεχίσθηκε αυτή τη φορά από το ραδιόφωνο.

"Θα το ρίξω το επίπεδό μου, διότι προκειμένου να με πεις κλέφτη, καλύτερα να με πεις αλήτη" δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real ο Ευ. Mεϊμαράκης, εξηγώντας τους λόγους της έκρηξής του εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή. Δήλωσε ότι σέβεται το Κοινβούλιο, αλλά πρόσθεσε ότι επί 18 μήνες δεν ανταλλάσει "καλημέρα" με τον κ.Κοραντή, όπως επίσης ότι ο χαιρετισμός του βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν περιπαικτικός. Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε, πάντως, την αυτοκριτική του, σημειώνοντας ότι δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή του. "Αν τον έβλεπα σήμερα, μπορεί να του έλεγα λιγότερα. Πάλι θα του έλεγα. Ο αρχηγός του μικρού κόμματος, του περιθωριακού, βάζει αυτόν για να διαχέει." δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεϊμαράκη.

Από τη συχνότητα της ΝΕΤ, ο Ι. Κοραντής απάντησε: "Ο κ. Μεϊμαράκης έφερε τα ήθη της Βουλής 4 ή 5 δεκαετίες πίσω όπου έπεφταν μπουνιές, κλωτσιές, καρεκλιές. Λυπάμαι, διότι σκηνές που έχουμε δει στην Κορέα, στην Ταϊλάνδη και τις κοροϊδεύαμε, παρ' ολίγο να τις δούμε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι εξόχως λυπηρό."

Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι ακατανόητη η στάση του κ. Μειμαράκη, λέγοντας: "Όταν ο κ. Καρατζαφέρης ζητά να εξεταστεί αυτή η υπόθεση μέχρι σήμερα, εννοεί μέχρι σήμερα. Εγώ δεν άκουσα τον κ. Βενιζέλο να σκούζει, τον κ. Μπεγλίτη να σκούζει, δεν άκουσα τον κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο να σκούζει, τον κ. Γιάννο Παπαντωνίου να σκούζει. Συνεπώς, βγαίνει μόνον ο κ. Μεϊμαράκης και λέει αυτά που λέει και φέρεται, όπως φέρεται."

Τέλος χαρακτήρισε φτηνό το επιχείρημα ότι ως πρώην διοικητής της ΕΥΠ γνωρίζει και δίνει στοιχεία εναντίον του κ. Μεϊμαράκη, τονίζοντας πως τιμά τον όρκο του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.