ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεταλωτής: "Ο Λοβέρδος κάνει σημαντική δουλειά! "

16:47 - 09 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη τύπου του υπουργού.

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι "ο κ. Λοβέρδος κάνει σημαντική δουλειά", επισημαίνοντας το θετικό έργο που επετέλεσε όταν ήταν στο υπουργείο Εργασίας. Οσο για τη πρόταση του υπουργού Υγείας να εγκριθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα με αυξημένη πλειοψηφία και τις απόφασεις με την τρόικα να τις εγκρίνει όλο το Υπουργικό Συμβούλιο, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι "οι υπουργοί είναι γόνιμο να καταθέτουν τις προτάσεις και απόψεις τους και να υπάρχει διάλογος, οι αποφάσεις όμως λαμβάνονται στο Υπουργικό Συμβούλιο όπου διαμορφώνεται κοινή συνισταμένη".

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως όσα συνέβησαν στο Λουξεμβούργο έγιναν όπως τα περιέγραψε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως οδηγός της κυβέρνησης είναι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας για έξοδο από κρίση.

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα και ότι είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η κυβερνητική προσπάθεια με γοργούς ρυθμούς, θεωρώντας απαραίτητο να επιδειχθεί "ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα, για να φύγουμε από την κρίση". Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε σενάρια τα όσα ακούγονται περί υποθήκευσης ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Επανέλαβε, τέλος, ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών για την "νομιμοποίηση μιας πολιτικής σωτηρίας της χώρας".

Τελευταία τροποποίηση στις 16:51 - 09 Μαϊ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.