ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεταλωτής: "Η κυβέρνηση λειτουργεί συλλογικά και εκφράζεται δια του πρωθυπουργού"

14:47 - 10 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Κάθε υπουργός έχει ευθύνη για τα λεγόμενά του, αλλά η κυβέρνηση λειτουργεί συλλογικά και εκφράζεται δια του Πρωθυπουργού, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου για την πορεία της κυβέρνησης.

Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε ότι ο υπουργός Υγείας είπε την άποψή του και είναι λογικό ότι κάθε υπουργός να εκφράζει ανησυχίες και αγωνίες. Όμως την κυβερνητική λειτουργία την εγγυάται ο πρωθυπουργός και συνολικά η κυβέρνηση.
Όσο για τις διαδοχικές συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με τους κορυφαίους υπουργούς πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτήρισε "φυσιολογικές" συναντήσεις εργασίας. Διέψευσε, εξάλλου, ότι υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, γιατί, όπως είπε, "έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε", προσθέτοντας, εξάλλου, ότι "δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού".
Αναφερόμενος στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, δήλωσε ότι "πήγαμε αρκετά καλά", συμπληρώνοντας ότι το επιτόκιο της τάξης του 4,88% είναι "κάτω από το επιτόκιο του μηχανισμού στήριξης" και επισημαίνοντας ότι η έκδοση "καλύφθηκε 3,8 φορές", ενώ κατά 34,2% το ποσό που αντλήθηκε κάλυψαν ξένοι επενδυτές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.