ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΛΑΟΣ: Καταγγέλλει Μεϊμαράκη για απρεπή χειρονομία

12:28 - 12 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ κατηγορώντας τον για "χειροπιαστή", "απρεπή" και "αηδιαστική" χειρονομία, ενώ τον χαρακτήρισε "λόγω και έργω υβριστή του κοινοβουλευτισμού."

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ δηλώνει πως η χειρονομία του πρώην υπουργού Άμυνας έγινε μπροστά στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή "παρουσία πολιτών και δη γυναικών" και "δεν προσβάλλει μόνο τον κοινοβουλευτισμό», αλλά προσβάλλει «τις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος, το Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και εν τέλει τη ΝΔ."
Ο ΛΑΟΣ καλεί εμμέσως τον πρόεδρο της ΝΔ να λάβει μέτρα σε βάρος του πρώην υπουργού και υποστηρίζει ότι "η περαιτέρω ανοχή του κ.Σαμαρά στον "λόγω και έργω" υβριστή του κοινοβουλευτισμού, δεν μπορεί κατά καμία έννοια να συνδυάζεται με τη "νέα εικόνα" που θέλει να περάσει ο πρόεδρος της ΝΔ σήμερα στο Ζάππειο."

Σύμφωνα με στελέχη του ΛΑΟΣ την Τετάρτη έξω από τα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στο δεύτερο όροφο της Βουλής, συναντήθηκαν τυχαία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ο πρώην υπουργός Άμυνας και όπως υποστηρίζουν τα ίδια στελέχη, ο κ. Μεϊμαράκης έκανε απρεπή χειρονομία σε βάρος του κ. Καρατζαφέρη. Ο κ. Καρατζαφερης, στη συνέχεια, κατήγγειλε το γεγονός στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.