ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει την "κόντρα" με Καρατζαφέρη ο Μεϊμαράκης

11:43 - 13 Μαϊ 2011 | Πολιτική
"Ομοβροντίες" κατά του Γ.Καρατζαφέρη και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Ι.Κοραντή εξαπέλυσε εκ νέου ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό (ΒΗΜΑ 99,5) διέψευσε ξανά την καταγγελία για άσεμνη χειρονομία προς τον κ. Καρατζαφέρη, κατηγορώντας τον ότι τον κατασυκοφάντησε σε ηθικό ζήτημα. Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Κοραντή ότι διέλυσε την ΚΥΠ και πως δεν τιμά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης διέψευσε το περιστατικό που κατήγγειλε ο Γ.Καρατζαφέρης. Όπως εξήγησε, όταν συναντήθηκαν σε διάδρομο της Βουλής ο ίδιος είχε το χέρι στην τσέπη του και κρατούσε το κομπολόι του. "Αν ο κ. Καρατζαφέρης νομίζει ότι έκανα κάτι άλλο, τι να σας πω, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται" είπε κ. Μεϊμαράκης, κατηγορώντας παράλληλα τον κ. Καρατζαφέρη ότι εφηύρε το περιστατικό για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

"Ο κ. Καρατζαφέρης έχει κανάλι, έχει σύστημα, έχει χρήματα. Αυτός ο αγώνας είναι άνισος, διότι εγώ από την άλλη μεριά είμαι με πέντε φίλους και με ένα βουλευτικό γραφείο που μπήκε σε τέτοια μάχη μόνο και μόνο γιατί με κατασυκοφάντησε σε ηθικό ζήτημα" υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ. Άφησε, δε, υπόνοιες ότι έχει στοιχεία εναντίον του Γ.Καρατζαφέρη.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι σέβεται απολύτως τους βουλευτές του ΛΑΟΣ "εκτός από τον διορισμένο κ. Κοραντή", ο οποίος "δεν τιμά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας."

Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Κοραντής προσέγγισε τον ΛΑΟΣ επειδή η Νέα Δημοκρατία είχε αρνηθεί να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά της.

"Πιθανόν να ήρθε και σε εμάς και να μας είπε 'ή με βάζετε ή πάω στον ΛΑΟΣ' και να του είπαμε 'πήγαινε στον ΛΑΟΣ'. Νομίζω ότι κάπως έτσι μπορεί να έγινε, εκείνος ίσως ξέρει καλύτερα" είπε.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον κ. Κοραντή ότι "διέλυσε την ΚΥΠ" ενώ σε ό,τι τον αφορά, δήλωσε ότι δεν υπάρχει  απολύτως κανένα στοιχείο εναντίον του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.