ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αντ. Σαμαράς

08:30 - 17 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Τις θέσεις της ΝΔ για την οικονομία θα παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.
Οι φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης (18/5) είναι η πιο ισχυρή σφυγμομέτρηση και θα στείλουν πολυσήμαντο μήνυμα, επεσήμανε, χθες, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Σε ό,τι αφορά τη γενική κατάσταση στη χώρα, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η ΝΔ έχει το πρόγραμμα για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.

Οι προτάσεις για την οικονομία, που παρουσίασε στο Ζάππειο, είναι απλές, ρεαλιστικές και μετρημένες, τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκανε οριζόντιες περικοπές, ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα βρει τους απαραίτητους πόρους για να δώσει στους συνταξιούχους την αξιοπρέπεια που τους αφαίρεσαν οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ.

Η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο και εμφανίζεται χρεοκοπημένη, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε ότι αυτό τον πλούτο θα αξιοποιήσει και θα ανοίξει μια νέα ελπίδα για τον ελληνικό λαό. «Προχωράμε με αυτοπεποίθηση, αξιοκρατία και ανταγωνιστικότητα. Αντιστεκόμαστε όταν οι άλλοι καταρρέουν», επισήμανε ο κ. Σαμαράς.

Για την κυβέρνηση, παρατήρησε ότι δεν μειώνει το έλλειμμα, αλλά αυξάνει τα λουκέτα στα καταστήματα. Το έλλειμμα προβλέπεται να μείνει στο 10% μέχρι και το 2012, τόνισε και είπε «όχι» σε θυσίες χωρίς αντίκρυσμα, αντιπαραθέτοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.