ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαψεύδει ξανά τα σενάρια για αναδιάθρωση ο Πεταλωτής

15:24 - 19 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Σε νέα διάψευση στα σενάρια για αναδιάρθρωση του χρέους προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση δεν εξετάζει σενάρια και θεωρητικές απόψεις και έχει ως κύρια μέριμνα την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Σταθερότητας για να βγει η χώρα από την κρίση".

Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι η συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος πρόκειται να γίνει από το Υπουργικό Συμβούλιο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 
Σχετικά με το ενδεχόμενο διαγγέλματος  του κ. Παπανδρέου προς τον ελληνικό λαό, με την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, ο κ. Πεταλωτής το απέρριψε λέγοντας ότι "δεν χρειάζεται τώρα δραματικότητα και δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο στη στιγμή. Χρειάζεται ψυχραιμία".
Ανέφερε, πάντως, ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ο τρόπος ανακοίνωσης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Μετά την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο, θα γίνει η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών.
Στη διαδικασία αυτή καταλήγει η κυβέρνηση και, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο κ. Παπανδρέου θα καλέσει σε κατ' ιδίαν συναντήσεις του αρχηγούς των κομμάτων για να τους ενημερώσει και να ανταλλάξουν απόψεις. 
Παράλληλα, ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη για συγκρότηση υπερκομματικής κυβέρνησης και με τεχνοκράτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.