ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Παπανδρέου: "Η συντριπτική πλειοψηφία απαιτεί να σώσουμε την χώρα"

12:59 - 20 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Μήνυμα εθνικής συστράτευσης προς όλες τις δημιουργικές δύναμες της χώρας απηύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Ναύπλιο, όπου επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου προεδρεύει σε σύσκεψη τοπικών φορέων.

"Είναι καθολική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να σώσουμε την χώρα και να αλλάξουμε την Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
"Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο εγώ προσωπικά όσο και κανείς άλλος στην κυβέρνηση, δεν κάνουμε πίσω, έτσι ώστε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της, ξέρω ότι όλοι αγωνιούν, αλλά ο αγώνας αυτός αξίζει, είμαστε στον πρώτο πιο δύσκολο χρόνο της προσπάθειας, και τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια του ελληνισμού", ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί, ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια φέρνει αποτελέσματα, επισημαίνοντας ότι αυτή θέλει συνέχεια. Αναφερόμενος στην συστράτευση είπε ότι "αυτή αφορά βεβαίως και τα πολιτικά κόμματα, αλλά και κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας, την αυτοδιοίκηση, την υγιή επιχειρηματικότητα, τον κάθε πολίτη".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.