ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ "βλέπει" ο Τραγάκης

13:38 - 23 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Κυβέρνηση από τα δυο μεγάλα κόμματα με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων θα προκύψει μετά τις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Τραγάκης, αφού επισήμανε πως η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τόνισε: "Κανένα κόμμα δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου και το +10 του πρώτου κόμματος και με την προϋπόθεση που δημοσκοπικά φαίνεται ότι η Βουλή θα είναι η εξακομματική ή εφτακομματική, αντιλαμβάνεστε ότι κανένα κόμμα δεν θα κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Άρα πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε σε νέα κυβέρνηση, η οποία θα προέρχεται από τα δυο μεγάλα κόμματα και από προσωπικότητες εκτός πολιτικής".
Τέλος, εκτίμησε ότι η «επόμενη κυβέρνηση θα είναι ΝΔ. Εμάς στόχος και σκοπός μας είναι η αυτοδυναμία. Εάν δεν την πετύχουμε, επειδή στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξει κάποιου είδους κυβέρνηση, ας την πούμε εθνικής σωτηρίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.