ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρατζαφέρης: Ανεπαρκείς οι Παπανδρέου και Σαμαράς

12:24 - 30 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, ενώ πρότεινε εκ νέου υπέρ της σύστασης μιας οικουμενικής κυβέρνησης.

"Έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι διατεθειμένος να δώσει τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού στον Αντώνη Σαμαρά" είπε ο κ. Καρατζαφέρης στον ΒΗΜΑ FM και πρόσθεσε ότι "αν δεν τα βρούμε τώρα, θα πάμε σύντομα σε εκλογές."

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπάρκεια και είπε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. "Η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής. Δεν συζητώ τίποτα με αυτή την κυβέρνηση. Ό,τι έρχεται στη Βουλή θα το καταψηφίζω" επισήμανε, δηλώνοντας ότι "η ανεπάρκεια του Γ.Παπανδρέου με έπεισε ότι δεν μπορεί να διεκπεραιώσει καταστάσεις."
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον "αδίστακτο". "Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε πιο ψηλά την καρέκλα από την Ελλάδα, δεν έχει μεγαλείο, δεν έχει μεγαλοψυχία, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα προδίδοντας τον κόσμο της ΝΔ" είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ακόμη ότι αν φύγει από την εξουσία ο Γ.Παπανδρέου, ο κ.Σαμαράς δεν θα μπορέσει να διεκπεραιώσει την κατάσταση. Ερωτώμενος για μια ενδεχόμενη συνεργασία είτε με τον Αντώνη Σαμαρά, είτε με τον Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: "Εγώ με έναν δεν πάω. Αν θέλουν να πάμε όλοι μαζί για όσο υπάρχει Ελλάδα... Να κάνουμε ένα ισχυρό μονομπλόκ. Το ποιος θα είναι μπροστά δεν με ενδιαφέρει" τόνισε και συνέχισε: "Δεν δίνω μόνος μου ψήφο στήριξης ούτε σε Σαμαρά ούτε σε Παπανδρέου."

Αναφερόμενος στους "Αγανακτισμένους", ο ίδιος δήλωσε προβληματισμένος και φοβισμένος, τονίζοντας ότι "σε αυτό το αγνό κίνημα μπορεί να παρεισφρήσουν προβοκάτορες και να έχουμε εξελίξεις."

"Δεν φοβάμαι την δίκαιη αγανάκτηση" σημείωσε και προειδοποίησε τον πρωθυπουργό "να λάβει υπόψιν του ότι μπορεί να έχει την τύχη του Μουμπάρακ."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.