ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία στα Χανιά θα πραγματοποιήσει σήμερα ο κ. Αντώνης Σαμαράς

08:43 - 31 Μαϊ 2011 | Πολιτική
Περιοδεία στο νομό Χανίων πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την τριήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη.
Στις 9:30 θα επισκεφθεί τους τάφους των Βενιζέλων, στις 10:20 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Μανώλη Σκουλάκη, ενώ στις 10:45 θα συναντηθεί με φορείς του νομού.

Στις 5:30 το απόγευμα θα επισκεφθεί το επιμελητήριο Χανίων, ενώ στις 6:30 θα βρεθεί στο εμπορικό κέντρο της πόλης και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Ο κ.Σαμαράς μιλώντας τη Δευτέρα στην ΚΟ του κόμματός του, άνοιξε ένα παράθυρο για συμφωνία, λέγοντας «ναι» στη συναίνεση μόνο με μείωση φόρων.

Το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι το πώς θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο, είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Αναφερόμενος στη θέση του πρωθυπουργού ότι μπορεί να συζητήσει θέσεις της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είπε ότι αυτό είναι γενικό και αφηρημένο, επαναλαμβάνοντας ότι η λύση είναι η άμεση μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Λέμε «όχι» στο λάθος, αλλά λέμε «ναι» στο να διορθωθεί το λάθος, τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τα ζητήματα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ή τις αποκρατικοποιήσεις ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι αυτά είναι ήδη θέσεις της ΝΔ και ότι οι αντιστάσεις βρίσκονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.