ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για "σκευωρία" μιλάει ο Τσοχατζόπουλος στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων

21:34 - 02 Ιουν 2011 | Πολιτική
Για σκευωρία εις βάρος του μίλησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Α.Τσοχατζόπουλος στη μαραθώνια κατάθεση του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων.

Πεντέμιση ώρες διήρκησε συνολικά η κατάθεση του, στην οποία μίλησε για «προαποφασισμένο σχέδιο πολιτικής δίωξης με νομικό μανδύα», υπό ένα καθεστώς δικομματική συναίνεσης από ΠαΣοΚ και ΝΔ.

Σαφείς αιχμές άφησε για το κόμμα του μάλιστα λέγοντας πως «Κανείς δεν γλιτώνει από την αλήθεια. Κανένα παρασκήνιο δεν μένει για πάντα στο σκοτάδι. Κανένα κέντρο και παράκεντρο εξουσίας δεν μένει για πάντα στο απυρόβλητο. Γιατί η αλήθεια που προκύπτει από τα πραγματικά γεγονότα θα διαλύσει τη σκευωρία, θα αποκαλύψει το κακοστημένο θέατρο και θα παραδώσει τους σκευωρούς στη χλεύη που τους αξίζει», ενώ παράλληλα μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού μέσα από μία «βαλβίδα εκτόνωσης» για τη λαίκή αγανάκτηση.

Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει ότι τα μέλη της πλειοψηφίας της προανακριτικής ότι δεν τους ενδιαφέρει η ανάδειξη της αλήθειας, διότι, όπως είπε «αλλιώς δεν θα σπεύδατε να απορρίψετε άρον, άρον το αίτημά μου να κληθούν να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ όταν ελήφθησαν από αυτούς όλες οι αποφάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα» επαναφέροντας το αίτημα του να προσέλθουν στην επιτροπή για να καταθέσουν όλα τα τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.