ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΛΑΟΣ: "Όχι" στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα

14:35 - 06 Ιουν 2011 | Πολιτική
Δεν τίθεται θέμα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα στη Βουλή από το ΛΑΟΣ σύμφωνα με αξιωματούχους του κόμματος. Όπως εκτιμούν, το κόμμα έδωσε μια ευκαιρία στην κυβέρνηση πριν από ένα χρόνο, ψηφίζοντας το Μνημόνιο και αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος γι' αυτή την επιλογή, αλλά «δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτή την αδύναμη και αναιμική κυβέρνηση, η οποία δεν αξιοποίησε καθόλου την ευκαιρία που πήρε».
ην ίδια ώρα, ο ΛΑΟΣ σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πορτογαλία και επισημαίνει την άνοδο των δύο κομμάτων της συντηρητικής παράταξης. Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ γίνεται αναφορά στην εκλογική επίδοση των δύο συντηρητικών κομμάτων, η οποία αποτελεί, όπως αναφέρεται, επιβράβευση της σοβαρότητάς τους και της επιλογής τους να κινηθούν «μακριά από στείρες αγκυλωμένες πρακτικές».

Ο ΛΑΟΣ, απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς στη ΝΔ, εκφράζει την πικρία του, γιατί «δυστυχώς στην Ελλάδα οι αγκυλώσεις παραμένουν αναλλοίωτες» και υποστηρίζει ότι «μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς αναγκαστικά την προσφυγή σε επανάσταση μπορεί και επιβάλλεται να βρεθεί λύση».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.