ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

(upd) "Τετ-α-τετ" Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη - Στήριξη από Κατσέλη

15:07 - 16 Ιουν 2011 | Πολιτική
(upd) Επαφές με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έχει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε διαδοχικά στο γραφείο του με τους Αννα Διαμαντοπούλου, Ευάγγελο Βενιζέλο, Λούκα Κατσέλη, Χρήστο Παπουτσή, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Παύλο Γερουλάνο, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιάννη Διαμαντίδη, Γιάννη Ραγκούση και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο. Σύμφωνα με τον κύριο Ρέππα ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να πει στους βουλευτές ότι η κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι συγκεκριμένες και ότι αν θέλουν να εκφράσουν την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία τους μπορούν να το κάνουν στην ψηφοφορία της Τρίτης γα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.. Ο κ. Χρυσοχοίδης εξερχόμενος από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή είπε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει, το βράδυ, τις αλλαγές στην κυβέρνηση αφού νωρίτερα προηγηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ.

Ο κ. Χρυσοχοίδης του διαμήνυσε τη στήριξη των κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης και ότι πρέπει να μείνει στη ηγεσία του κόμματος, ενώ ο πρωθυπουργός με την σειρά του του είπε: «θα πάμε σε Κοινοβουλευτική Ομάδα και το βράδυ θα ανακοινώσω τις αλλαγές στην κυβέρνηση».

Τη στήριξη της στον πρωθυπουργό εξέφρασε η κα. Κατσέλη τονίζοντας πως: «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα υπαρκτά προβλήματα του λαού. Ο Πρωθυπουργός με τη στήριξη όλων θα προχωρήσει μπροστά με αποφασιστικότητα και τόλμη.»
Τελευταία τροποποίηση στις 16:59 - 16 Ιουν 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.