ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάσω Παπανδρέου προς Πρωθυπουργό: Δε γίνεται να λειτουργείς με παρέες

19:59 - 16 Ιουν 2011 | Πολιτική
"Δε γίνεται να λειτουργείς με παρέες", δήλωσε η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση της κοινοβουλευτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Πρώτος στον κατάλογο των τοποθετήσεων ήταν ο Αντρέας Μακρυπίδης ο οποίος ανέφερε ότι «σήμερα ζούμε ιστορικές στιγμές οι οποίες απαιτούν ιστορικές αποφάσεις από ηγέτες που θα πάνε κόντρα στο ρεύμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είμαι αλληλέγγυος στις προσπάθειες και τους αγώνες του πρωθυπουργού».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Παπουτσής.Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε όσους «μαγεύονται» από τις σειρήνες των τηλεοπτικών καμερών και κάνουν εύκολη κριτική στην κυβέρνηση, ενώ είπε πως υπάρχουν ορισμένοι και μέσα στην αίθουσα στην οποία συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα που επεξεργάζονται σενάρια συνταγματικής εκτροπής και κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ψήφο εμπιστοσύνης στο μεσοπρόθεσμο.

Οι πρώτες φωνές κριτικής ακούστηκαν από τον Οδυσσέα Βουδούρη,  βουλευτή Μεσσηνίας, ο οποίος ζήτησε να κάνει αυτοκριτική το υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνέχεια η βουλευτής του Έβρου  Όλγα Ρεντάρη , τόνισε ότι είμαστε πιο αυστηροί στα μέτρα του ΔΝΤ προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν αντέχω να προπηλακίζομαι κα να με φωνάζουν κλέφτρα. Τι σωτηρία είναι αυτή να τρέχουμε πίσω από το Μνημόνιο; Θέλω να ξέρω ποιοι κάνουν καλά τη δουλειά τους».
Τελευταία τροποποίηση στις 20:05 - 16 Ιουν 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.