ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Αναποτελεσματικό και άδικο το Μεσοπρόθεσμο

20:11 - 28 Ιουν 2011 | Πολιτική
Αναποτελεσματικό και άδικο χαρακτήρισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, υποστηρίζοντας ότι το Μεσοπρόθεσμο θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην παράλυση που φέρνει την χρεοκοπία ακόμη πιο κοντά.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει, καθώς, όπως υποστήριξε, «μας πάει πιο βαθιά στο αδιέξοδο, δεν μας βγάζει από το αδιέξοδο».

Αναφερόμενος στο δίλημμα μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία, έκανε λόγο για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου που δεν πείθει κανένα και κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τα «πυροτεχνήματα ανευθυνότητας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει ταλέντο να εκβιάζει το λαό», ενώ αναφέρθηκε και στην επίκληση του πατριωτικού καθήκοντος από τον Πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ θυμάται την πατρίδα όταν πρόκειται να εκβιάσει για ακόμη περισσότερα δεινά».

«Σας ζητώ να απορρίψετε τα ψεύτικα διλήμματα και ανοίξετε αληθινή προοπτική ώστε να βγει η Ελλάδα από την κρίση», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.