ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε το τετ α τετ Βενιζέλου- Καρατζαφέρη

09:50 - 03 Αυγ 2011 | Πολιτική
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.

O πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ έκανε επίκληση για πολιτική συναίνεση πως "πήραμε μία ανάσα πριν από ένα μήνα, η οποία για να έχει διάρκεια, εξαρτάται από την σοβαρότητα όλων μας. Τόσο της Κυβέρνησης, η οποία πρέπει να συνδιάσει την σοβαρότητα και τη στιβαρότητα, όσο και της Αντιπολίτευσης, η οποία πρέπει να αντιληφθεί ότι η συνδρομή της στην επιτυχία του σχεδίου διασώσεως της χώρας περνάνει και από τη δική της αντίληψη."

Από την πλευρά του ο υπ. Οικ. κ. Βενιζέλος δήλωσε πως "Βρισκόμαστε τώρα σε μία πολύ λεπτή φάση προετοιμασίας, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτό το νέο «παράθυρο» ευκαιρίας που έχει ανοίξει για τη χώρα μας, μέσα σε πάρα πολύ δύσκολες διεθνείς συνθήκες, βλέπετε ότι πιέζονται μεγάλες χώρες, όπως η Ιταλία και η Ισπανία. Άρα υπάρχει μία πίεση στην καρδιά του ευρώ.

Και συνέχισε λέγοντας "πάνω στην ειλικρινή και έντιμη σχέση Κυβέρνησης- Αντιπολίτευσης, μπορεί και πρέπει να οικοδομηθεί μία πανεθνική προσπάθεια. Η υπόθεση αυτή είναι υπόθεση που ξεπερνά κόμματα, κυβερνήσεις και πρόσωπα, είναι μία ιστορική υπόθεση, είναι μία εθνική υπόθεση.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:00 - 03 Αυγ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.