ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόωρες εκλογές ή οικουμενική κυβέρνηση ζητά ο ΛΑΟΣ

20:59 - 06 Σεπ 2011 | Πολιτική
Ή πρόωρες εκλογές ή οικουμενική κυβέρνηση βλέπει ως μοναδικές λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Ξέρουν ότι πέφτουν. Θέλουν να πέσουν ηρωικά. Από το να πέσουν ως σάπιοι, να πέσουν μαχόμενοι το κακό κατεστημένο που οι ίδιοι δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι τέτοιο μου θυμίζει», υποστήριξε ο ίδιος στα ΜΜΕ σήμερα, αναφερόμενος στην κυβέρνηση.
«Πρέπει να καταλάβουν πως είναι πια η στιγμή να τραβήξουμε οριστικά μια γραμμή με το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο. Σε αυτή την προσπάθεια εγώ θα μείνω εκτός κυβέρνησης αλλά θα στηρίξω. Θυσιαζόμαστε και δίνουμε στην ύστατη στιγμή τα πάντα για την πατρίδα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Αναφερόμενος στο θέμα του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων είπε ότι «δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις απολύσεις», και χαρακτήρισε την «εργασιακή εφεδρεία» ως «προθάλαμο της κλωτσιάς». Μάλιστα για το πλεονάζον προσωπικό του δημοσίου πρότεινε όποιος κάνει εξαγωγική επένδυση να του παρέχεται «δωρεάν εργατικό και διοικητικό προσωπικό» κι εκείνος να επιβαρύνεται μόνο τις ασφαλιστικές καλύψεις τους, ώστε να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις στο τόπο μας και ταυτόχρονα να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό εξαγωγικό πλεονέκτημα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.