ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαβορί ο Παπαδήμος!

09:40 - 07 Νοε 2011 | Πολιτική
Αν και η ονοματολογία καλά κρατεί, οι πληροφορίες και από τα δύο κόμματα συγκλίνουν στο συμπέρασμα της επιλογής του τέως Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Ο Λουκάς Παπαδήμος θεωρείται ως ο επικρατέστερος για νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας από σήμερα. Αν και η ονοματολογία καλά κρατεί, οι πληροφορίες και από τα δύο κόμματα συγκλίνουν στο συμπέρασμα της επιλογής του τέως Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο κ. Παπαδήμος αναμενόταν στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ.

Επίσης,  πληροφορίες κάνουν λόγο για τοποθέτηση δύο αντιπροέδρων στο νέο κυβερνητικό σχήμα, του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ και του Σταύρου Δήμα από τη Νέα Δημοκρατία, αν και από τη Συγγρού επιθυμούν να μη συμμετάσχουν στελέχη της, προκειμένου να μη "στιγματιστεί" ως μνημονιακό κόμμα.  Με αυτό το δεδομένο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και η διατήρηση μεγάλου μέρους του υπουργικού συμβουλίου, ως έχει. Άλλα ονόματα που ακούστηκαν και θα συνεχίζουν να ακούγονται για την πρωθυπουργία, όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, είναι αυτά του κ. Προβόπολου, του κ. Ταμβακάκη και του κ. Μολυβιάτη.

Διαβάστε εδώ το προφίλ του επικρατέστερου για τη θέση του πρωθυπουργού στη νέα κυβέρνηση κ.Λουκά Παπαδήμου.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:42 - 07 Νοε 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.