ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαρήγα: Πριν ακόμη η κυβέρνηση ανασυνταχθεί πρέπει να βρει το λαό στο πόδι

21:58 - 10 Νοε 2011 | Πολιτική
Την άμεση αντίδραση του λαού, πριν η νέα κυβέρνηση κάνει τις πρώτες ενέργειές της, υποστηρίζει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της.
Η κυρία Παπαρήγα τονίζει ότι δεν πρέπει να πάει χαμένη ούτε μέρα και προσθέτει ότι «πριν ακόμη η κυβέρνηση ανασυνταχθεί, πριν κάνει τις πρώτες ενέργειες, πρέπει να βρει το λαό στο πόδι».

Η Γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα άμεσα προβλήματα, π.χ. να καταργηθούν τα χαράτσια, άμεσα προβλήματα που έχουν σχέση με τους φόρους, τον φόρο αλληλεγγύης, με τον αυξημένο ΦΠΑ, με τις σχολικές επιτροπές των σχολείων που είναι χωρίς χρήματα, με τις φοιτητικές εστίες που αύριο κλείνουν, δεν υπάρχουν χρήματα στα πανεπιστήμια, πουθενά, για να τις τροφοδοτήσουν.

Επομένως, σημείωσε, «τα προβλήματα είναι άμεσα και πρέπει να υπάρχουν διεκδικήσεις παντού. Αιτήματα άμεσα και οξυμένα και ταυτόχρονα βεβαίως να ετοιμάζεται μεγάλη λαϊκή αντεπίθεση, γιατί όπως είπε και ο κ. Παπαδήμος, το παν είναι τα δημοσιονομικά. Ξέρετε τι σημαίνει τα δημοσιονομικά; Σημαίνει στάση πληρωμών προς την παιδεία, την υγεία, παντού».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.