ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: "Η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές"

21:40 - 29 Νοε 2011 | Πολιτική
Το γεγονός ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει, με ομαλές διαδικασίες, στην διεξαγωγή εκλογών, ώστε ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του, υπογράμμισε στην πρώτη συνάντηση του, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Τσίπρα έθεσε θέμα έλλειψης λαϊκής και δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνηση Παπαδήμου, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση "επικίνδυνη", και επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι μοναδική δημοκρατική διέξοδος είναι η προσφυγή στις κάλπες.
Σε δήλωσή του ο κ.Τσίπρας υπογράμμισε τη σταθερή θέση του κόμματός του κατά του Μνημονίου, σημειώνοντας πως όταν το κύριο δίλημμα αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη είναι η αλλαγή πολιτικής, η εμμονή στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι επικίνδυνη.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι εξέφρασε στον κ. Παπαδήμο την πλήρη διαφωνία του με αυτή την πολιτική, τονίζοντας ότι διαφωνεί και με το Μνημόνιο και με την λιτότητα που το συνοδεύει, καθώς, όπως είπε, δεν οδηγεί παρά στον όλεθρο τη χώρα και την Ευρώπη σε διάλυση.

"Η Ελλάδα δεν πρέπει να μπεί σε συζήτηση για την εφαρμογή της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου, που δένει χειροπόδαρα το μέλλον του λαού. Η απόφαση αυτή είναι ήδη ξεπερασμένη από τις εξελίξεις", τόνισε ο ίδιος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.