ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο 200% η αύξηση στις καταθέσεις πινακίδων φέτος

13:56 - 27 Δεκ 2011 | Πολιτική
Ουρές στις εφορίες από οδηγούς για να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους.
Σε επίπεδα ρεκόρ αναμένεται να κινηθεί για το 2011 η κατάθεση πινακιδών των οχημάτων. Η μειώση του εισοδήματος των περισσοτέρων πολιτών, η υψηλή τιμή των καυσίμων και τα ακριβά τέλη κυκλοφορίας είναι οι τρεις βασικότεροι λόγοι που οδηγούν τους οχημάτων στο να παραδίδουν τις πινακίδες.

Ο αριθμός πινακιδών που αναμένεται να παραδοθούν είναι 200% υψηλότερος σε σχέση με πέρσι. Βέβαια, οι συνολικές πινακίδες που αναμένεται να «παροπλιστούν» φαίνεται πως θα είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού τα στοιχεία που δείχνουν τη διαφορά του 200% σε σχέση με το 2011 είναι αυτά που έχουν καταγραφεί μόνο μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί αρκετά, μιας και πολλοί οδηγοί θα πάρουν απόφαση τελευταία στιγμή να αποσύρουν τις πινακίδες τους, όπως λένε διάφοροι εφοριακοί.

Οι νομοί που παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην αύξηση της απόσυρσης είναι οι νομοί Αττικής και Αλεξανδρούπολης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο σε έναν νομό της Ελλάδας υπάρχει μείωση των ποσοστών κατάθεσης πινακιδών σε σχέση με πέρυσι (ο νομός Λασιθίου).
Τελευταία τροποποίηση στις 17:16 - 27 Δεκ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.