ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από ΝΠΔΔ και υπουργεία το ξήλωμα των δημοσίων υπαλλήλων

18:01 - 29 Δεκ 2011 | Πολιτική
Την Παρασκευή η κοινή υπουργική απόφαση, δήλωσαν οι κ.κ. Ρέππας και Ρόβλιας.

H αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων θα ξεκινήσει από τα υπουργεία και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, δήλωσε ο υφυπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας.

"Μέχρι 31/12 θα βγει Κοινή Υπουργική Απόφαση. Σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει τα Υπουργεία για τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ενδεχομένως να προσθέσει και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου το Υπουργείο Οικονομικών και αυτός ο κατάλογος δεν κλείνει. Δηλαδή μπορεί να βρει αργότερα συμπληρωματική Κοινή Υπουργική Απόφαση", σημείωσε ο κ. Ρόβλιας.

Ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι στις αρχές Ιανουαρίου θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα και θα προχωρήσουμε και σε νομοθετική ρύθμιση συνολική.

Η συνέντευξη τύπου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δόθηκε με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας με την Κυβέρνηση της Γαλλίας και την Task Force του Χορστ Ράιχενμπαχ για θέματα που άπτονται της αναδιοργάνωσης του διοικητικού συστήματος της χώρας.

Το μνημόνιο αφορά τη συνεργασία του υπουργείου με τους Γάλλους και την task force σε επτά τομείς "προκειμένου έτσι να βελτιώσουμε το επίπεδο αναφοράς της χώρας στους αντίστοιχους τομείς", όπως δήλωσε ο κ. Ρέππας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.