ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρατζαφέρης: "Κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα"

16:52 - 30 Δεκ 2011 | Πολιτική
"Πολύ πιο δύσκολο το 2012 από την χρονιά που φεύγει" ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης
«Αν δεν υπάρξει μια πλήρης συνεννόηση ανάμεσα στα τρία κόμματα πολύ φοβούμαι πως υπάρχει κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του μετά την τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Πρέπει να είμαστε όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί. Το 2012 θα είναι εξόχως πιο δύσκολη χρονιά από το 2011», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και εκτίμησε πως θα υπάρξει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου στις αρχές Ιανουαρίου.

«Έχω καλέσει δημοσίως τους δύο άλλους αρχηγούς να αναλάβουν τις ευθύνες και να ξεκαθαρίσουν το πολιτικό τοπίο για να μπορέσουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα ολοκληρωθεί το PSI και θα μπορέσουμε να ζήσουμε μέρες αισιοδοξίας και ελπίδας.

Υπάρχει μια πλατφόρμα που έχω δώσει στον κ. Πρωθυπουργό με την επιστολή μου και πιστεύω ότι υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να συναντηθούμε οι πολιτικοί αρχηγοί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Από την συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί και η δική μας απόφαση για το πώς θα χειριστούμε το θέμα της ανάπτυξης μιας καλύτερης "περπατησιάς"», δήλωσε εξερχόμενος της Αρχιεπισκοπής ο κ. Καρατζαφέρης.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.