ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιμένει η ΝΔ σε εκλογές πριν το Πάσχα

16:35 - 02 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Οι εκλογές θα δε θα πρέπει να καθυστερήσουν» σήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς
Σταθερή στη θέση της για εκλογές πριν το Πάσχα παραμένει η ΝΔ. Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο Βυζαντινό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη θέση αυτή απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Κατά τα άλλα, ευχήθηκε «το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει η έξοδος από αυτή την πολύ μεγάλη κρίση, που βιώνει όλος ο ελληνικός λαός και τη βιώνει πολύ επώδυνα».


Ο κ. Σαμαράς και η σύζυγός του, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε ερώτηση σχετικά με τη συζήτηση για το αν θα οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες πριν ή μετά το Πάσχα, απάντησε: «Μην πάμε στα πολιτικά, είμαστε στα πολιτιστικά, αλλά άμα χρειαστεί σας λέω ότι είναι πριν από το Πάσχα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είδε τα εκθέματα του Μουσείου, ενημερώθηκε αναλυτικά για την έκθεση «Βυζάντιο και Άραβες», από τον προϊστάμενο εκθέσεων Σταμάτιο Χονδρογιάννη, και αμέσως μετά δήλωσε: «Το Μουσείο ήταν καταπληκτικό, η ξενάγηση πραγματικά απίστευτη. Είμαστε στη χρονιά που θα ξεκινήσουν οι μεγάλες γιορτές για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης και είναι τιμή μου να βρίσκομαι τώρα στη Θεσσαλονίκη, που όλοι μας τόσο πολύ αγαπούμε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Μουσείο, τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσαν ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός. Στη συνέχεια το πρόγραμμά του περιλαμβάνει γεύμα με βουλευτές και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.