ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατσέλη: «Πολύ πιθανό να είμαι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ»

16:10 - 05 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Αν προταθεί το ονομά μου, είναι πολύ πιθανό να διεκδηκήσω την αρχηγία του κόμματος» δήλωσε η Λούκα Κατσέλη.
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη.

«Εάν με προτείνουν δεν μπορώ να πω όχι» είπε.

Η κ.Κατσέλη δηλώνει παρούσα στους πολιτικούς αγώνες του ΠΑΣΟΚ και υπενθυμίζει ότι δεν «αυτοχρίζονται» οι υποψήφιοι πρόεδροι, αλλά σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να προταθεί η υποψηφιότητά τους από το 1/3 της βάσης.

Όσον αφορά στην πρόταση του Γ.Παπανδρέου για διαρχία είπε ότι δεν πέρασε από το Πολιτικό Συμβούλιο και θα κριθεί στο Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο και θα αποφασίσει.

Εκείνο, ωστόσο, που την ενδιαφέρει περισσότερο αυτήν την ώρα, συνεχίζει η ίδια, είναι να προσδιορισθεί το στίγμα του ΠΑΣΟΚ, να ξαναβρεί την επαφή του με τη βάση και οι διαδικασίες διαδοχής να είναι ανοιχτές, «να είναι διαδικασίες βάσης και όχι από το κογκλάβιο».

Μιλώντας στη ΝΕΤ σημείωσε ότι έχει καταθέσει συγκεκριμένη πλατφόρμα στο Εθνικό Συμβούλιο με τις θέσεις της για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Επανέλαβε την αντίθεσή της με τη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας: «Οι περαιτέρω μειώσεις μισθών, ιδίως στον ιδιωτικό τομέα οδηγούν σε βαθύτερη ύφεση και σε δημοσιονομικές αποκλίσεις. Είναι το λάθος φάρμακο στη λάθος στιγμή».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.