ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Παράθυρο» Πρωτόπαπα για Παπαδήμο και μετά τις εκλογές

14:14 - 09 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Αν δεν κλείσει η νέα δανειακή σύμβαση, θα οδηγηθούμε σε χρωκοπία» δήλωσε ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας στον real fm 97.8  επανέλαβε ότι είναι λογικό η τρόικα να ζητά να ληφθούν τώρα τα μέτρα από μία κυβέρνηση, στην οποία μετέχουν τρία κόμματα αλλά άνοιξε «χαραμάδα» για την παραμονή Παπαδήμου, αφού υποστήριξε πως θα ήταν μία καλή λύση σε περίπτωση που μετά τις εκλογές δεν υπάρξει αυτοδυναμία.

«Πρέπει πρώτα όμως να μιλήσει ο ελληνικός λαός» σημείωσε ο κ. Πρωτόπαπας που επανέλαβε ρητά ότι δεν πρόκειται να στηρίξει καμία νομοθετική πρωτοβουλία για τη μείωση του κατώτατου μισθού των 750 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα.

«Δεν είμαι της λογικής "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω". Εγκαίρως πρέπει να προειδοποιήσουμε ποια θέματα δεν γίνονται αποδεκτά. Θα κάνουμε διαπραγμάτευση και μάλιστα σκληρή» σημείωσε ο κ. Πρωτόπαπας.

«Αν δεν κλείσει η νέα δανειακή σύμβαση θα οδηγηθούμε σε χρεοκοπία, δεν θέλω να πιστεύω ότι ένα μεγάλο κόμμα όπως είναι η ΝΔ θα πάει εκεί» είπε ο κ. Πρωτόπαπας, ενώ για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε: Εκλογή νέας ηγεσίας, απολογισμός και αυτοκριτική και στη συνέχεια νέα πολιτική αφήγηση για το ΠΑΣΟΚ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.