ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μόσιαλος: «Η κυβέρνηση Παπαδήμου θυμίζει λέσχη συζητήσεων»

14:24 - 09 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Το πολιτικό σύστημα έχει χρεοκοπήσει, το ζητούμενο είναι να μην παρασύρει και τη χώρα σε χρεοκοπία» τονίζει ο Ηλίας Μόσιαλος.
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση θυμίζει περισσότερο λέσχη συζητήσεων και όχι όργανο το οποίο κινείται βάσει σχεδίου και είναι εξουσιοδοτημένο να εφαρμόσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» δήλωσε στο Real.gr σήμερα ο Ηλίας Μόσιαλος. Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ τόνισε  πως  «μέχρι στιγμής το πολιτικό μας σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων. Οι συγκρούσεις που αυτό επιδιώκει φαίνεται να γίνονται στο πεδίο των προσωπικών διαδρομών και επιδιώξεων και όχι στη βάση συζητήσεων για τα διαφορετικά σχέδια εξόδου από την κρίση. Οι πολίτες έχουν πλέον βαρεθεί τις ανούσιες αντιπαραθέσεις πολιτικών που είναι εν πολλοίς υπεύθυνοι για την δεινή θέση της χώρας.»

Ο κ.Μόσιαλος, τόνισε πως «Αν η κυβέρνηση αποτύχει, τότε οι συνέπειες για τη χώρα και τους πολίτες θα είναι τραγικές» ενώ σημείωσε ακόμα ότι «Η κυβέρνηση πρέπει να συγκεντρωθεί στη υλοποίηση του PSI και στη διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων της δανειακής σύμβασης, αλλά παράλληλα χρειάζεται να της δοθεί χρόνος για να προχωρήσει σ' εκείνες τις διαρθρωτικές αλλαγές που θα λειτουργήσουν προς την ενίσχυση των δυνάμεων της ανάπτυξης.»


Για τα εσωκομματικά ζητήματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ, επισημαίνει πως «η διαρχία στο ΠΑΣΟΚ θα επιτείνει την ασάφεια και θα προκαλέσει σύγχυση».«Το κίνημα θα πρέπει το αμέσως προσεχές διάστημα να προσφύγει στη βάση και τους πολίτες για να εκλέξει τον πρόεδρό του» καταλήγει.


Τελευταία τροποποίηση στις 14:38 - 09 Ιαν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.