ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δένδιας: «Ο Παπαδήμος δεν θα γίνει εργαλείο επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ»

13:30 - 13 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Πιστεύω πως ο πρωθυπουργός δε θα γίνει εργαλείο για την επιβιώση βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.
«Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι κινήσεις υπαγορεύονται από το συμφέρον της χώρας και σε τίποτα δεν επηρεάζει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το χαμηλό ποσοστό του κόμματός τους σε όλες τις μετρήσεις» σχολίασε ο πρώην υπουργός για την επιστολή των 7 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την οποία προτείνουν να παραμείνει ο Λ. Παπαδήμος πρωθυπουργός και μετά από την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Realfm έκανε λόγο για «προσπάθεια υποκλοπής στην παράταση της θητείας της κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι και ο ίδιος δεν θα συναινέσει να γίνει εργαλείο για την προσωρινή έστω επιβίωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στον realfm 97.8 ο Πάνος Καμμένος, σημείωσε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς σε αυτήν τη συγκυρία έκανε αυτό που επιτάσσει το εθνικό καθήκον λαμβάνοντας μία απόφαση που έχει πολιτικό κόστος και δεν είναι δημοφιλής».

Για τη νέα δανειακή σύμβαση σημείωσε ότι έχει μεγάλη σημασία ποιος θα εφαρμόσει τις πολιτικές για τα επόμενα χρόνια, τόνισε όμως ότι «θα πρέπει πρώτα να δούμε τη δανειακή σύμβαση και τις δεσμεύσεις που έχει για τη χώρα»...
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.