ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βολές Ν.Δ κατά Λοβέρδου

16:02 - 13 Ιαν 2012 | Πολιτική
Για προχειρότητα στο σχεδιασμό του ΕΟΠΥΥ κατηγορεί τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Θανάσης Γιαννόπουλος.
Κάλεσμα στον Ανδρέα Λοβέρδο να ασχοληθεί άμεσα «με τα τεράστια προβλήματα του χώρου της υγείας», απευθύνει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Θ. Γιαννόπουλος, συμπληρώνοντας πως «εφόσον δεν μπορεί λόγω ενασχόλησης του με τη διαδοχή στο χώρο του ΠΑΣΟΚ οφείλει να παραιτηθεί άμεσα».

Ο κ. Γιαννόπουλος εκτιμά ότι «η προχειρότητα σχεδιασμού οργάνωσης και φτωχής χρηματοδότησης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας όπως επίσης και η επιπολαιότητα της τιμολόγησης των ιατρικών πράξεων με τα κλειστά ενοποιημένα νοσήλια (ΚΕΝ) θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στη νοσηλεία των ασθενών στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα θα χρεοκοπήσει με μαθηματική ακρίβεια τα ήδη χρεωμένα ασφαλιστικά ταμεία».

Προβλέπει επίσης ότι «εντός ολίγου θα υπάρξει αδυναμία λειτουργίας των ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων που σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί δεν θα υπάρχει δυνατότητα νοσηλείας όχι μόνο οξέων περιστατικών αλλά αδυναμία νοσηλείας χρονίων ασθενών όπως οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.