ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαμαντοπούλου: «Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση μόνο για το PSI»

14:30 - 16 Ιαν 2012 | Πολιτική
Συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη είχε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου
Με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και συζήτησαν εκτενώς θέματα για την εκπαίδευση.

Στο τέλος της συνάντησης η υπουργός Παιδείας μίλησε και για την οικονομική κατάσταση στη χώρα τονίζοντας: «Η μεγάλη και βαθιά οικονομική κρίση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσουμε σε όλα τα θέματα. Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI. Είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με τη σειρά της, αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπαίδευση και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Επίσης επισήμανε την ανάγκη της συναίνεσης, τονίζοντας ότι όλες οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν με συναίνεση, όπως έγινε με το νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη ΔΕΗ τονίζοντας την αντίθεσή της με τα «χαράτσια». Από την πρώτη στιγμή, είπε η κ. Μπακογιάννη, ήμουν εναντίον του χαρατσιού.

«Είναι εγκληματική αντίληψη τη στιγμή της οικονομικής κρίσης να κόβεται το ρεύμα σ΄ένα νοικοκυριό. Να βρεθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες και να μη χτυπάνε τα νοικοκυριά» τόνισε χαρακτηριστικά.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.