ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καψής: «Η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί αφού θα μιλήσουν οι εταίροι»

15:37 - 16 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Ο πρωθυπουργός θα ασχολείται μόνο με τα θέματα που αφορούν το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση» ανέφερε ο Παντελής Καψής
Βασικός παράγοντας για την κυβέρνηση θα είναι το προϊόν συμφωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρος, δήλωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής αναφερόμενος στις προσπάθειες τόνωσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας με βάση τις προτάσεις που έχει καταθέσει η τρόικα, στις οποίες περιλαμβάνεται και η μείωση των κατώτατων μισθών.

Ο κ. Καψής πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί τελικά μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των εταίρων την Τετάρτη για τον δρόμο που θα ακολουθήσει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι από την πλευρά της τρόικας έχει τεθεί ευθέως το ζήτημα της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και παρεμβάσεις στο μισθολογικό κόστος.

Παράλληλα, επισημάνθηκε, ότι από εδώ και πέρα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναστέλλει κάθε άλλη δραστηριότητά του και επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στη διαδικασία ολοκλήρωσης της ανταλλαγής των ομολόγων και κατάρτισης της δανειακής σύμβασης.
Τελευταία τροποποίηση στις 16:12 - 16 Ιαν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.