ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρέπει να συμμετάσχει και η ΕΚΤ στο «κούρεμα», λέει η Μπακογιάννη

12:52 - 19 Ιαν 2012 | Πολιτική
Αισιόδοξη πως το κόμμα της θα μπει στη Βουλή είναι η Ντόρα Μπακογιάννη
Υπέρ της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο, τάχθηκε χθες, από τα Χανιά, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αν η Ευρώπη θέλει πραγματικά να σταθεί δίπλα στην Ελλάδα, πρέπει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να συμμετέχει στο κούρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη, η οποία παραβρέθηκε σε πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Χανίων Χρήστου Μαρκογιαννάκη, εκτίμησε ότι το κόμμα της θα λάβει υψηλό ποσοστό σε όλη τη χώρα όταν γίνουν οι εθνικές εκλογές.

«Στις περιφερειακές εκλογές μας έλεγαν ότι εδώ στην Κρητη θα πάρουμε 5% και πήραμε 18%. Ανάλογο θα είναι και το ποσοστό σε όλη τη χώρα», σημείωσε.

Ερωτηθείσα σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η κ. Μπακογιάννη, απάντησε: «Η δική μας θέση είναι, από την πρώτη στιγμή, πως αυτό που προέχει είναι να σωθεί η χώρα. Να βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια του κουρέματος και της νέας δανειακής σύμβασης. Η Ελλάδα χρειάζεται το Μάρτιο 92 δισ. ευρώ. Αυτό, πρέπει να το πετύχουμε. Από εκεί και πέρα, κομματικούς υπολογισμούς τους αφήνουμε στα παλιά κόμματα. Εμείς είμαστε έτοιμοι οποτεδήποτε κριθεί ότι σωθήκαμε, να κάνουμε τις εκλογές αύριο το πρωί»
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.