Τζουμάκας: «Ο Παπαδήμος είναι ήττα της πολιτικής»

14:05 - 19 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Οι νεοφιλελεύθεροι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι χειρότεροι από τον Μητσοτάκη» δήλωσε ο Στέφανος Τζουμάκας
«Σώγαμπροι και μεταμορφωμένοι» σύμφωνα με τον Στ. Τζουμάκα όλοι όσοι στο ΠΑΣΟΚ επένδυσαν στην πολιτική του μνημονίου. Μέσω του realfm 97.8 χαρακτηρίζει «ήττα της πολιτικής» τον Λ. Παπαδήμο.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «σώγαμπρους και μεταμορφωμένους» που συνέπραξαν για να ακολουθηθεί η πολιτική του μνημονίου.

Χαρακτήρισε «ήττα της πολιτικής» την επιλογή Παπαδήμου για τον οποίο μάλιστα τόνισε ότι έχει ιστορική ευθύνη και για την πορεία της οικονομίας στη χώρα μας αλλά και για το Χρηματιστήριο.

Ο κ. Τζουμάκας μίλησε για «νεοφιλελεύθερους στο ΠΑΣΟΚ που είναι χειρότεροι από τον Μητσοτάκη» και τόνισε πως δεν έχουν σημασία τόσο οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ή το εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου αλλά οι πολιτικές που θα ακολουθήσει το κόμμα την επόμενη ημέρα.

Χαρακτήρισε καταστροφικό δίδυμο για την Ευρώπη την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί ενώ επιτέθηκε και σε μία μερίδα δημοσιογράφων που όπως είπε «ήταν τα θυμιατά του μνημονίου».

«Στήνουν πάλι σώου ότι έρχεται η καταστροφή και η χρεοκοπία. Το PSI θα ολοκληρωθεί και μετά θα έρθει ο θρίαμβος» κατάληξε ο κ. Τζουμάκας.
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.