ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάγγελμα Παπαδήμου το βράδυ

16:13 - 19 Ιαν 2012 | Πολιτική
Διάγγελμα Παπαδήμου το βράδυ
Τηλεοπτικό διάγγελμα του Λουκά Παπαδήμου το βράδυ, μετά τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Νταλάρα. Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με την Μέρκελ
Για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, σε διάγγελμα του σήμερα το βράδυ. Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει τηλεφωνική συνομιλία αυτή την ώρα με την Άνγκελα Μέρκελ, για συζητήσουν τις εξελίξεις για το PSI  και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο κ. Παπαδήμος θα έχει στις 18.00 σύσκεψη με τους αρχηγούς των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση μετά τις αλλεπάλληλες χωριστές συναντήσεις που είχε μαζί τους για το θέμα του PSI και τη δανειακή σύμβαση.

Τελευταία χρονικά συνάντηση ήταν αυτή με τον πρόεδρο της ΝΔ, μετά το πέρας της οποίας δεν έγιναν δηλώσεις. Προηγήθηκαν οι συναντήσεις του κ. Παπαδήμου με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Εντός της ημέρας ο Πρωθυπουργός αναμένετο επίσης να συναντηθεί εκ νέου με τον επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Τραπεζών (IIF) Τσαρλς Νταλάρα. Η χθεσινή συνάντηση, με τη συμμετοχή και του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, διήρκησε δύο και πλέον ώρες, χωρίς να υπάρξουν δηλώσεις. Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συζητήσεις σήμερα αφού εκτιμηθεί η μέχρι τώρα πορεία τους. Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες επαναλήφθηκαν χθες μετά τη διακοπή τους την περασμένη εβδομάδα.
Τελευταία τροποποίηση στις 20:42 - 19 Ιαν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.