ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηταράκης: «Δε θα υποσχεθούμε τίποτα στην προεκλογική περίοδο»

13:12 - 20 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Πρέπει να σώσουμε τους Έλληνες, όχι μόνο την Ελλάδα» δήλωσε ο Νότης Μηταράκης
«Ακόμη και οι νεοφιλελεύθεροι οικονομολόγοι καταλαβαίνουν ότι δεν κλείνει το έλλειμμα διαλύοντας την κοινωνία» λέει στον Realfm  ο Ν. Μηταράκης.O αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ επανάλαβε τη δέσμευση του κόμματός του για αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων, των πολύτεκνων αλλά και για την κατάργηση του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ.

«Αυτές τις δεσμεύσεις έχουμε αναλάβει, δεν θα υποσχεθούμε τίποτε στην προεκλογική περίοδο αλλά δεν μπορεί να συνδέονται οι φορολογικές υποχρεώσεις με το εάν θα έχεις ρεύμα στο σπίτι» σημείωσε ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να σώσουμε τους Έλληνες και όχι μόνο την Ελλάδα και αυτό δεν γίνεται όταν έχεις 3 εκατ. ανθρώπους κάτω από τα όρια της φτώχιας και την ανεργία στο 20%».

Για τη συζήτηση περί μείωσης του κατώτατου μισθού, τόνισε ότι το θέμα έχει φύγει από τη συζήτηση που κάνουν οι κοινωνικοί εταίροι αλλά σημείωσε ότι «ο μισθός δεν είναι υψηλός, δεν είναι τα 50 ή 100 ευρώ που δεν έφεραν τις επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά το ασταθές φορολογικό καθεστώς και οι πανάκριβες ασφαλιστικές εισφορές».

Ο κ. Μηταράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επισημάνσεις Προβόπουλου ότι η Ελλάδα θα είχε αποφύγει την κρίση εάν είχαν ληφθεί νωρίτερα μέτρα υπενθυμίζοντας ότι η ΝΔ είχε τονίσει ότι η χώρα μας θα έπρεπε να είχε πάει στις αγορές όταν ήταν ανοιχτές παρουσιάζοντας ταυτόχρονα μία συγκεκριμένη δέσμη μέτρων.

«Ακόμη και το PSI το κάνουμε όχι για να γίνει καλύτερο το χρέος από πριν αλλά για να διορθώσουμε τα λάθη. Παίρνουμε φάρμακο για τις παρενέργειες και όχι για την αρρώστια» κατέληξε.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.