ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαμαντοπούλου: «Χρειάζεται νέο πολιτικό σκηνικό»

15:20 - 23 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Η απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, θα πρέπει να είναι πολιτική» δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου
Οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας, που βρίσκονται στο χώρο του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς και στις παρυφές της Κεντροδεξιάς, πρέπει να μιλήσουν με θάρρος και να συσπειρωθούν, τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, σε συνέντευξη της στο ρ/σ «Βήμα fm», ανέφερε πως «Στο υπάρχον πολιτικό δυναμικό της χώρας δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες πρακτικές και τις ίδιες προσεγγίσεις. Βεβαίως υπάρχει ανάγκη νέου πολιτικού δυναμικού και νέου πολιτικού σκηνικού, αυτά όμως δεν προκύπτουν από παρθενογένεση ούτε από τη μία στιγμή στην άλλη.»

Η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε ακόμα ότι «Το έργο των μηνών που ζούμε και οι υποχρεώσεις των μηνών που έρχονται, δεν είναι απλά να υπογραφεί το PSI. Θα πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να έχουμε τελειώσει με τη μείωση του δημόσιου τομέα, πρέπει να έχουμε αντιμετωπίσει το θέμα των επικουρικών ταμείων, και θα πρέπει να έχουν ανοίξει πραγματικά τα επαγγέλματα. Αυτά είναι πράξεις οι οποίες μπορούν να γίνουν με την υποστήριξη των τριών κομμάτων. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να τα κάνει μόνο του. »
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.