ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δε θα υπογράψω τη νέα δανειακή σύμβαση, λέει ο Καρατζαφέρης

12:57 - 27 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Να μην περιμένουν κάποιοι υπογραφή ευτελισμού» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Τι απάντησε ο Θοδωρής Πάγκαλος στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ
Δεν θα υπογράψουμε την νέα δανειακή σύμβαση ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΌΣ κ. Γιώργος Καραζαφερης. "Υπογραφή εξευτελισμού να μην περιμένουν κάποιοι" τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ συνέχισε λέγοντας :

«Η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να υπογράφει από τον Πρωθυπουργό, στην απαίτηση για Υπογραφή από τους υπόλοιπους θα βρουν αντιστάσεις». Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τους «δανειστές της χώρας να αντιληφθούν ότι φταίνε και αυτοί για το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η χώρα», ενώ σημείωσε ότι χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πουν στους υπόλοιπους Ευρωπαίους ότι δεν πρέπει να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

«Αντικείμενα σωφρονισμού δεν πρόκειται να γίνουμε» απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θοδωρος Πάγκαλος, αντικαθιστώντας τον Πρωθυπουργό στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Καρατζαφέρη.

Ο κ. Πάγκαλος, κρατώντας χαμηλότερους τόνους σε σχέση με προηγούμενες παρεμβάσεις του, τόνισε ότι «ο σκληρότερα εργαζόμενος στην Ευρώπη είναι ο Έλληνας και ακολουθούν οι Πορτογάλοι, ενώ οι Γερμανοί είναι στην τελευταία θέση», ένα κατέληξε λέγοντας ότι «δεν πρέπει να υπονομεύουμε και να συκοφαντούμε την πατρίδα μας».

Σε ο,τι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προανήγγειλε την κατάθεση πολυνομοσχεδιου για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας.
Τελευταία τροποποίηση στις 14:08 - 27 Ιαν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.